Używasz przestarzałej przeglądarki internetowej. Proszę zaktualizuj swoją przeglądarkę dla zapewnienia poprawnego wyświetlania strony.

Przejdź do treści

Opinie

Czekamy i świętujemy każdą Twoją opinię. Tworzenie bajek to nasza pasja, a
Twój odzew to jeszcze większa motywacja do pracy dla nas. Każda nowa bajka to dla nas wyzwanie i praca zespołowa wielu osób, autorów, ilustratorów i animatorów i to
również im dedykujemy Wasz wkład w społeczność Elfi.
Dziękujemy!

4.9/5 z (116) opinii
Wasze opinie (116):
  Jestem bardzo zadowolona. Dziecko przeszczęśliwe.
  Anczusia, 18.06.2019    
  Niestety na duże opóźnienie nie mogłam wykorzystać nagrania zgodnie z przeznaczeniem
  grazka, 04.06.2019    
  Korzystałam wcześniej z Mikołaja i było super, więc chciałam zamówić dla synka bajkę wychowajkę. Zamówienie złożyłam 7 marca i w tym samym dniu dokonałam zapłaty. Jednak do dnia dzisiejszego nie otrzymałam bajki ani żadnej odpowiedzi (reklamację /zapytanie, wysłałam 3 razy poprzez formularz kontaktowy, bo nie ma innej formy kontaktu). Sprawdzałam na PayU i okazuje się że przelew został zrealizowany a zamówienie opłacone. Rozczarowanie WIELKIE !!! Szczególnie podejściem do klienta, bo sam pomysł na bajki czy filmiki super.
  Agnieszka, 23.04.2019, Zielona Góra    
Odpowiedź Elfi: Witamy Pani Agnieszko, dziękujemy za przesłanie opinii. Niestety nie otrzymaliśmy żadnej wiadomości pod Pani adresem e-mail. Skontaktujemy się z Panią w związku ze zgłoszonym problemem. Niestety, zgodnie z naszą informacją płatność za złożone zamówienie również do nas nie dotarła. Najprawdopodobniej pośrednik płatności albo zablokował, albo cofnął Pani wpłatę (niestety nie mamy na to wpływu). Zweryfikujemy to i niebawem damy znać. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Elfi
Ze świątecznym pozdrowieniem, Elfi
  Bardzo fajny pomysł. Wnuczka zaskoczona i szczęśliwa. Koniecznie musicie zmienić witającego dziecko mikołaja na elfa albo klauna. Mikołaj to Święta Bożego Narodzenia lub 6XII.
  GAZIA, 17.04.2019    
  Ciekawy produkt, bardzo dobra obsługa, szybkie dostarczenie
  Marzenna, 29.03.2019    
  jestem bardzo zadowolony
  Dariusz, 16.03.2019    
  Bardzo fajny pomysł na podarunek dla dziecka. Zaskoczenie dziecka gwarantowane,mój syn obejrzał bajkę kilka razy pod rząd :) POLECAM
  Marzena, 07.03.2019    
  Wspaniale,że ktoś wpadł na taki rewelacyjny pomysł.Piękna pamiątka - dzieci zachwycone!!!Polecam wszystkim.
  maria, 26.02.2019    
  jest super
  Darek, 24.02.2019    
  Super zabawa dla młodych i starych
  Ania, 24.02.2019    
  super! gorąco polecam! świetny pomysł na prezent dla malucha :)
  anuszka, 23.02.2019    
  wszystko ok
  halmaz7, 22.02.2019    
  Jesteście wspaniali. Wnuczęta oglądały bajkę z zapartym tchem. Pytały babciu skąd Elfi to wszystko o nas wiedzą.
  Izabela, 21.02.2019    
  Dziękuję za wspaniałe życzenia dla mojego dwuletniego wnusia. Patrzył jak zahipnotyzowany. Codziennie ogląda ten filmik i jest bardzo zadowolony. Cieszę się za Waszym pośrednictwem możemy sprawić dzieciom tyle radości. Pozdrawiam.
  babcia, 21.02.2019    
  Bardzo ciekawy pomysł z bajkami wychowajkami,trochę utrudniony kontakt,dlatego dałam 4 gwiazdki
  j_ulka, 20.02.2019    
  Córka jest zachwycona bajkami. Za każdym razem gdy widzi swoje zdjęcie w tv jest w szoku
  Mama Nadii, 16.02.2019    
  Dzięki Waszej bajce Matilda uczy się języka polskiego.Wspaniay pomysł na prezent.Polecam wszystkim.
  Małgorzata, 15.02.2019    
  Super. Gorąco polecam. Syn się trochę zdziwił, że to głos Mikołaja :)
  Justyna, 15.02.2019    
  Bardzo polecam, trzylatka bardzo zadowolona. Świetny prezent.
  Grażyna, 15.02.2019    
  Wszystko super !!! Po prostu bajka !!!!!!!
  norbert, 14.02.2019    
  super.jestem bardzo zadowolona
  sylaaa, 14.02.2019    
  Personalizowana bajka jest czymś wspaniałym, co dziecko ogląda z zapartym tchem. Widzi siebie w roli bohatera... cóż może być bardziej fascynującego? Filmik stworzony bardzo profesjonalnie. Jest super! Polecam! Ja z usług Elfi korzystam już od 3 lat i jestem zadowolona, a wnusio nie może się wprost doczekać ponownego spotkania ze swoim dobrym znajomym Mikołajem, a potem z nieukrywaną radością ogląda film wiele, wiele razy. Podobnie jest z bajkami z nim w roli głównej.
  Marzenna, 13.02.2019    
  Korzystałam wcześniej z Mikołaja dla dzieci na Boże Narodzenie. Teraz chciałam smutnej dziewczynce, która 14 lutego ma urodziny zrobić taką niespodziankę. Zamówiłam film, od razu 7 lutego zaplacilam. Przelew ode mnie idzie 2 dni. Musiałabym to zgrać na płytkę i wysłać pocztą, jednak do dziś nie mam nawet odpowiedzi na wiadomość, którą w międzyczasie napisałam do "elfów". Smutne to, bo nie zdążę już nic zrobić. Szkoda, bo polecalam znajomym tą formę prezentu. Szkoda....
  Sylwia, 13.02.2019, Niemcy    
Odpowiedź Elfi: Witamy Pani Sylwio, dziękujemy za przesłanie opinii. Po weryfikacji naszej poczty nie stwierdzamy otrzymania wiadomości pod Pani adresem e-mail. Niestety w systemie Pani zamówienie nadal widnieje jako nieopłacone. Przelewy tradycyjne mogą księgować się nawet do 7 dni roboczych, zgodnie z informacją podaną w Regulaminie. Jeśli jednak wybrała Pani tzw. "szybki przelew", prosimy o przesłanie potwierdzenia wpłaty na nasz adres [email protected] Na podstawie dokumentu zweryfikujemy płatność bezpośrednio na koncie. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Elfi
Ze świątecznym pozdrowieniem, Elfi
  jesteśmy bardzo zadowoleni z filmów. to już drugie zamówienie u Was. filmy są przepiękne Córeczka zadowolona. na pewno jeszcze do Was wrócimy. jesteście cudowni!
  Ewelina, 12.02.2019    
  Super sprawa , moja Wnuczka jest zachwycona
  Anna, 11.02.2019    
  Coś wspaniałego rewelacja , proszę o więcej innych bajek :) :) :)
  Elzbieta, 11.02.2019    
  Bajka fantastyczna , otrzymałem ją już po godzinie . Polecam z całego serca :-) i na pewno skorzystam jeszcze nie raz z oferty elfibajka :-)
  Tomek, 11.02.2019    
  Pomysł super ale nie podoba mi się ten kreskówkowy Mikołaj( lepiej żeby go nie było widać) bo dziecko ma film z prawdziwym mikołajem a nie z bajki!!! wiec córka byłaby rozczarowana!!!! a chciałam zamówić!!!
  Magdalena, 11.02.2019, Dukla    
  Super pomysłowy produkt i miła obsługa. Mega szybko. Polecam
  Dorota, 06.02.2019    
  Witam, jestem bardzo zadowolona z piosenki "Urodzinowe sto lat", którą zamówiłam dla wnusia. Wnusio jeszcze nie widział niespodzianki. Wnusiu będzie się bardzo cieszył. Za to ja na okrągło słucham tej piosenki i oglądam. Jest to wspaniały prezent. Jeszcze nie raz wrócę do Was. Profesjonalna obsługa. Super pomysł. Proszę o więcej takich piosenek.
  Bożena, 06.02.2019    
  pomysł dobry,dodałabym więcej zdjęć,filmik i rozgraniczyłabym wiekowo
  henryka, 02.02.2019, Przeżmierowo    
  Wspaniala piosenka. Córeczka była zachwycona.
  Ewelina, 26.01.2019, Bydgoszcz    
  super pomysl,wnuczka zadowolona.pozdrawiam i napewno do was wroce
  sonia, 22.01.2019, ruda slaska    
  Genialny pomysł, dzieci zadowolone, no i bajki przynoszą efekty. Syn ,, niejadek,, po obejrzeniu bajki zjada obiady bez problemu i zaznaczamy na certyfikacie zjedzenie posiłku.
  Marta, 22.01.2019, Gorzewo    
  No super!Czekam na minę mego wnuczka 20 lutego.Na pewno będzie zadowolony i sprawi mu wielką radość tak jak list do Św.Mikołaja.Może macie bajkę z spidermanem?Pozdrawiam wszystkie elfy,tak trzymajcie!
  Maria, 18.01.2019, Sanok    
  Super polecam 😀
  Magdalena, 18.01.2019, Tczew    
  Super, polecam sprawia wiele radości dziecku 😁
  Małgorzata, 16.01.2019, Gołymin    
  Pomysł sam w sobie jest bardzo dobry i podoba się dzieciakom (dorośli też mają przy oglądaniu dużo frajdy ☺). Brakuje mi tylko możliwości wpisania własnego tekstu (nie zawsze można go wybrać spośród proponowanych )
  Ewa, 14.01.2019, Ełk    
  Super,że rozszerzanie ofertę❤jestem fanką i klientka od kilku lat,polecam wszystkim moim znajomym Wasze niespodzianki.Rewelacja,tym bardziej,że wnuczki mieszkają daleko i mogę za Waszym pośrednictwem zrobić im niespodziankę.Brawo Wy!!!!
  Aleksandra, 13.01.2019, Dragacz    
  Mina mojego synka bezcenna :-) dziękujemy :-)
  Kasia, 12.01.2019, Bydgoszcz    
  Super polecam
  Martyna, 11.01.2019, Czapor    
  Super.Dziecko przeszczęśliwe
  Agnieszka, 10.01.2019, Gniezno    
  Kilka dni wcześniej kupilismy elfa maskotke, ktora byla juz ostatnia w sklepie. Elf siedzi na choince. Okazało sie, ze to ten elf uratowal prezenty dla dzieci. Przepiękna bajka,obejrzana z 50 razy. Polecam
  Emilia, 08.01.2019, Łąg    
  Brak słów by opisać wrażenia i emocje dzieci :) Zdecydowanie polecam :)
  Piotr, 02.01.2019, Mrągowo    
  Wspaniała bajeczka, posiadająca dobrą naukę jak i wspaniałe nawyki dla dziecka. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam dla wszystkich dzieci. Super prezent nawet na urodziny.
  Barbara, 31.12.2018, Paniówki    
  ŚWIETNE BAJECZKI. POLECAM
  Janka, 31.12.2018, Koszalin    
  Super, przenosicie się w krainę bajek. Polecam
  Janka, 31.12.2018, Koszalin    
  Super niespodzianka. Polecam
  Janka, 31.12.2018, Koszalin    
  Jest to naprawdę wspaniały pomysł. Zafundowaliśmy bajkę wychowankę dwóm naszym wnukom. Wojtek 8 - latek który zaczynał już nieco wątpić w idee Mikołaja, całkowicie oniemiał i przekonanie wróciło mu z wielką mocą. Mikołaj i elfy przecież na bieżąco go obserwują. Radzę umieszczać zdjęcia jak najbardziej aktualne. Kubuś 6 - latek, trochę niejadek całe święta nie grymasił przy stole, przecież Mikołaj wszystko widzi. Pokaz był w Wigilie, po nagłym esemesie od Św. Mikołaja by otworzyć laptop, bo jest info dla Wojtka i Kuby. Zabawa była pyszna dla wszystkich. Polecam i zapewne jeszcze skorzystam
  Grzegorz i Ewa, 31.12.2018, Częstochowa    
  Jestem zachwycona bajkami wychowajkami coś niesamowitego jakość wspaniała a reakcja dzieci na zawsze zostanie w pamięci córki mogły by cały czas oglądać swoje bajeczki . I przekaz do nich dociera dzìęki personalizacji poprawiły się w sprzątaniu i jedzeniu a gdy tylko zaczynają grymasić od nowa puszczam im bajke . Zdecydowanie polecam wszystkim bez zawachania .
  Ola, 30.12.2018, Łuków    
Twoja opinia

Ta strona wykorzystuje pliki cookie Więcej›. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis na tym urządzeniu. Możesz to zmienić w swojej przeglądarce.