Używasz przestarzałej przeglądarki internetowej. Proszę zaktualizuj swoją przeglądarkę dla zapewnienia poprawnego wyświetlania strony.

Przejdź do treści

Opinie

Czekamy i świętujemy każdą Twoją opinię. Tworzenie bajek to nasza pasja, a
Twój odzew to jeszcze większa motywacja do pracy dla nas. Każda nowa bajka to dla nas wyzwanie i praca zespołowa wielu osób, autorów, ilustratorów i animatorów i to
również im dedykujemy Wasz wkład w społeczność Elfi.
Dziękujemy!

4.9/5 z (160) opinii
Wasze opinie (160):
  To już kolejne zamówienie w Elfi. Dzieciaki są zachwycone!!!!!
  Basia, 05.06.2020    
  Polecam 100%
  Oksana, 26.05.2020    
  Piosenka na urodziny oglądana była przez wnuka przez kilka dni. Zachwyceni jesteśmy również filmem świątecznym. Zamówienie a mailu znalazło się w ciągu godziny.
  Dorota, 26.05.2020    
  Bajki i piosenki są świetne, syn jest bardzo zadowolony także gorąco polecam
  Agnieszka K, 23.05.2020    
  Elfi jesteś najlepszy!!! Tym razem były śpiewane życzenia urodzinowe dla mojej siostrzenicy. Jaka ona była przejęta
  Nika80, 21.05.2020    
  Rewelwcja!!
  Olivia, 20.05.2020    
  Elf Bałaganerjo zmotywował moją córkę do sprzątnięcia pokoju zaraz po obejrzeniu przez nią bajki
  Mariz, 17.05.2020    
  godne polecenia
  aleksandra, 15.05.2020    
  Zamówienie zrealizowane w expresowym tempie. Mikołaj i Elfy w kwietniu...? Dlaczego nie :) Radość siostrzeńca nie do opisania. Cały dzień chwalił się, że Mikołaj i Miś śpiewali mu "sto lat". Film chwalony przez wszystkich którzy go oglądali. Super :))
  Justyna, 07.05.2020    
  Po raz pierwszy korzystałem z tej aplikacji. Jestem bardzo zadowolony, a nasza wnuczka dla której były skierowane życzenia jest zachwycona. Gratuluję i pozdrawiam.
  Leopold, 03.05.2020    
  Rewelacja. Bajki bardzo szybko zrealizowane i przesłane. Dobry kontakt i obsługa. Polecam.
  Iwona, 28.04.2020    
  Super urodzinowy film ! :D
  Agata, 26.04.2020    
  Polecam
  Arkos, 24.04.2020    
  super prezent dla dzieci
  iwona, 24.04.2020    
  Świetny pomysł na prezent dla dzieci :)
  Iwona, 23.04.2020    
  Jestem bardzo zadowolona. Dziecko zachwycone. Polecam:)
  Basia, 21.04.2020    
  2-letnia córka była zachwycona. Wszystkim nam się podobała personalizowana urodzinowa piosenka. Polecamy
  Barbara, 17.04.2020    
  Z czystym sumieniem polecam!
  Dagmara, 09.04.2020    
  Wszystko dobrze. Córka bardzo zadowolona.
  Marta, 05.04.2020    
  wszystko SUPER
  Gosia, 03.04.2020    
  wszystko SUPER
  Gosia, 03.04.2020    
  Filmik super, dziecko zachwycone
  Ewa zadowolona, 02.04.2020    
  Polecam, super prezent. Jubilatka lat 4 zadowolona i ciocia też.
  Grażyna, 17.02.2020    
  Bardzo prosta obsługa strony w momencie "projektowania" pliku. Ciekawy wybór dostępnych opcji. Dobry kontakt i szybka realizacja. Z pewnością jeszcze "się spotkamy ".
  Beata, 12.02.2020    
  Cudo, magia, radość. Jestem od kilku lat stałą klientką. Wcześniej zamawiałam filmiki świąteczne dla dzieci z rodziny. Teraz mój synek dostaje co roku przed świętami film oraz list. Dzięki zaleceniu Mikołaja mycie zębów nie jest problemem. Mamy też już bajkę wychowankę (Bałaganiaro) oraz piosenkę urodzinową. Zamówienie zrealizowane zawsze na czas i bez problemu.
  Ania, 05.02.2020, Szczytno    
  Wasze filmiki to coś pięknego
  Magda, 31.12.2019    
  Radość dzieci jest najlepszą oceną produktu. Polecam.
  Barbara, 30.12.2019    
  Bardzo szybka realizacja
  Izabela, 24.12.2019    
  Super wykonanie, rewelacyjny prezent naewt na ostatnia godzine, polecam
  Wojtek, 16.12.2019    
  Elfy i Mikolaj spisaly sie na zloty medal
  Malgorzata, 11.12.2019    
  Jestem super zadowolona z obsługi realizacji zamowienia już poleciłam sklep znajomym
  Mariola, 25.11.2019    
  Bajkę urodzinowa zamówiłam swojej wnuczce.Wspanialy prezent ! Podobała się bardzo! Wnuczka czuła się bardzo wyróżniona!Bede napewno stała klientka tego sklepu.Nastepna bajkę zamierzam zamówić na Święta Bożego Narodzenia.Polecilam sklep moim znajomym.Wszyscy są zakochani w tych bajkach! Stworzony w nich świat bardzo rozbudowuje wyobraźnie dziecka.Dzieki czemu dziecko staje się głównym i najważniejszym bohaterem.O co nam bliskim przecież chodzi!Piekny prezent w tych czasach!W czasach ,w których można wszystko kupić!Gratulacje pomysłodawcom i wszystkim tym ,którzy biorą w tym udział!
  Alicja, 21.10.2019    
  Już drugi raz zamawiam życzenia . Córka zachwycona.Wszystko pięknie.Napewno na tym zamowieniu się nie skacze iż zaniedlugo Święty Mikołaj.
  Gosia, 16.10.2019    
  Polecam
  Ewelina, 16.10.2019    
  Takich życzeń szukałam dla dziecka. Państwo spełnili moje oczekiwania w 100%, a nawet więcej. Szybka realizacja. Profesjonalna obsługa. Przyjemna współpraca. Te Życzenia wzbudziły podziw dzieci. Polecam znajomym.
  Maria, 13.10.2019    
  Życzenia urodzinowe zamówiłam dla syna na..... 20 urodziny..... Żeby było smiechowo. Polecam. Wersja śpiewająca typowo dzieci a zamówiona dla dorosłego stanowi super atrakcje w czasie urodzinowej imprezy. Wszyscy goście śpiewali z elfami i było mnóstwo śmiechu jak Mikołaj powoedizla np jak ty szybko rosniesz. Obsługa super. Zmienialam zdjęcia bo po przesłaniu życzeń jedno z ich nie pasowało mi za bardzo. Szybka zmiana i ponownie życzenia na moim mailu. Ogólnie fajna sprawa dla malucha a i jak widać na dorosłych urodzinach też się sprawdziło. Polecam
  Monika, 21.09.2019    
  Cudowna piosenka urodzinowa. Synek ją uwielbia i chce słuchać na okrągło. Na pewno jeszcze skorzystamy z innych opcji piosenek. Polecamy! :)
  Juska, 20.09.2019    
  Super :) Polecam :)
  Karolina, 19.09.2019    
  Szybka , rzeczowa , konkretna i profesjonalna obsługa . Kilka razy dokonałem zakupów na elfi.pl i nadal będę korzystał z ich oferty .
  Tomek44, 10.09.2019    
  Kocham ich filmy. Co roku tworzymy filmy. Nasze dzieci je kochają
  Rodzinak Pod Prąd, 02.09.2019    
  jak zwykle szybko, profesjonalnie, na czas, wykonanie piosenki super (ale sugerowałabym żeby Mikołaj na np. wrześniowe urodziny jednak zapowiedzi nie robił - może inna postać byłaby odpowiedniejsza)
  Sabina, 20.08.2019    
  Bajka "bałaganejro" zamowiona dla wnuczka ba 5 urodziny. Jeszcze nie doreczona" nam bardzo sie podoba,mysle ze wnuczek bedzie szczesliwy. Polecam,pierwszy moj zakup to bajka/ książeczka na 1 urodziny wnuczki,strzal w 10 Pięknie wykonana i ciekawe historyjki ze wsi ze zdjęciami dziecka.
  Babcia Ewa, 13.08.2019    
  Życzenia super, dzieciaki ze 100 razy oglądały. Polecam zakup, a ja na pewno jeszcze skorzystam z usług!
  micha, 08.07.2019    
  Jestem bardzo zadowolona. Dziecko przeszczęśliwe.
  Anczusia, 18.06.2019    
  Niestety na duże opóźnienie nie mogłam wykorzystać nagrania zgodnie z przeznaczeniem
  grazka, 04.06.2019    
  Korzystałam wcześniej z Mikołaja i było super, więc chciałam zamówić dla synka bajkę wychowajkę. Zamówienie złożyłam 7 marca i w tym samym dniu dokonałam zapłaty. Jednak do dnia dzisiejszego nie otrzymałam bajki ani żadnej odpowiedzi (reklamację /zapytanie, wysłałam 3 razy poprzez formularz kontaktowy, bo nie ma innej formy kontaktu). Sprawdzałam na PayU i okazuje się że przelew został zrealizowany a zamówienie opłacone. Rozczarowanie WIELKIE !!! Szczególnie podejściem do klienta, bo sam pomysł na bajki czy filmiki super.
  Agnieszka, 23.04.2019, Zielona Góra    
Odpowiedź Elfi: Witamy Pani Agnieszko, dziękujemy za przesłanie opinii. Niestety nie otrzymaliśmy żadnej wiadomości pod Pani adresem e-mail. Skontaktujemy się z Panią w związku ze zgłoszonym problemem. Niestety, zgodnie z naszą informacją płatność za złożone zamówienie również do nas nie dotarła. Najprawdopodobniej pośrednik płatności albo zablokował, albo cofnął Pani wpłatę (niestety nie mamy na to wpływu). Zweryfikujemy to i niebawem damy znać. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Elfi
Ze świątecznym pozdrowieniem, Elfi
  Bardzo fajny pomysł. Wnuczka zaskoczona i szczęśliwa. Koniecznie musicie zmienić witającego dziecko mikołaja na elfa albo klauna. Mikołaj to Święta Bożego Narodzenia lub 6XII.
  GAZIA, 17.04.2019    
  Ciekawy produkt, bardzo dobra obsługa, szybkie dostarczenie
  Marzenna, 29.03.2019    
  jestem bardzo zadowolony
  Dariusz, 16.03.2019    
  Bardzo fajny pomysł na podarunek dla dziecka. Zaskoczenie dziecka gwarantowane,mój syn obejrzał bajkę kilka razy pod rząd :) POLECAM
  Marzena, 07.03.2019    
Twoja opinia

Ta strona wykorzystuje pliki cookie Więcej›. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis na tym urządzeniu. Możesz to zmienić w swojej przeglądarce.
Witaj w krainie Elfi Bajka
Dołącz do rodziny Elfi Bajka i odbierz rabat 30% na swoją pierwszą bajkę
Niepoprawny adres email.
Ups! Twój adres jest już w naszej bazie.
Przepraszamy, wystąpił błąd.
Odebrało już 250268 osób
Już prawie gotowe...
Podaj nam swoje imię
Przepisz wynik działania: 3 + 1
Sprawdź swojego maila aby odebrać elfowy rabat